Persoonlijk advies en ontwerp naar uw wensen

wille-logo

Persoonlijk advies en ontwerp naar uw wensen

Onze collecties

Handige weetjes

U kan bij ons steeds terecht voor het vervangen van een batterij, uurwerk bij ons aangekocht of niet, wij helpen u graag verder en werken enkel met Maxell (zowel gewone- als lithium batterijen).
 
Steeds mooie voorraad lederen bandjes, van ultra smal tot extra breed en extra lang voor de zwaardere pols. Indien u wenst laten wij een bandje op maat maten. Wij werken enkel met kwaliteitsbanden uit echt leder vervaardigd in Duitsland.
Stalen banden en rekbare stalen banden steeds verkrijgbaar, indien niet beschikbaar wordt uw band snel geleverd op maat van uw uurwerk en polsomtrek.
 
Inkorten van stalen- of andere banden van uurwerken die niet bij ons aangekocht zijn: € 15.
Indien wij zien dat er een risico op breuk bestaat bij het inkorten van de band (bv. schakel vervaardigd uit plastic of andere materialen dan stainless steel) zien wij ons genoodzaakt u hierover te informeren en nemen wij geen enkel risico.

Herstellingen uurwerken

Uurwerken bij ons aangekocht worden steeds vergezeld van een garantiebewijs van 2 jaar (alle herstellingen die onder deze garantie vallen worden kosteloos uitgevoerd).
Voor herstellingen die niet onder garantie vallen maken wij u eerst een prijsofferte alvorens iets uit te voeren, idem voor uurwerken die niet bij ons werden aangekocht.

Herstellingen juwelen

Gouden juwelen
Wij aanvaarden herstellingen van alle gouden juwelen, bij ons aangekocht of niet. Diamanten die verloren zijn worden nooit vervangen door zirconen, ook al wordt dit uitdrukkelijk door de klant gevraagd om de prijs te drukken! Voor complexe herstellingen wordt altijd eerst een bestek gemaakt in samenspraak met ons atelier, aan u dan om te beslissen of dit al of niet uitgevoerd mag worden.
 
Zilveren juwelen
Wij verkopen enkel zilveren juwelen met een fabrieksgarantie van 24 maanden. Deze garantie wordt afgeleverd bij aankoop.
Herstellingen van niet edele metalen worden niet aanvaard.

Gaatjes prikken

Wij werken enkel met het erkende Studex systeem (chirurigisch staal) en prikken enkel een 1e, 2e of 3e gaatje, nooit in kraakbeen, dan vragen wij u naar een gespecialiseerde piercingzaak te gaan.

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.