Persoonlijk advies en ontwerp naar uw wensen

wille-logo

Persoonlijk advies en ontwerp naar uw wensen

Historiek

Ons verhaal

Ons verhaal start in 1932 met Armand Wille en echtgenote Augusta Fransoo met hun juwelierszaak in de Dekenijstraat 25. Ze specialiseren zich in de verkoop van gouden juwelen, uurwerken en klokken.


In 1966 neemt hun zoon Joost Wille en zijn echtgenote Rosette Vanheule de zaak over. Wegens uitbreiding van hun assortiment verhuizen ze in 1971 naar het volledig gerenoveerde pand aan de overkant van de straat, waar de huidige juwelierszaak nog steeds gevestigd is. Na een geslaagde loopbaan is de tijd gekomen om op rust te gaan en wordt er een volledige stockverkoop gedaan. Na grondige renovatie en een heroriëntatie van het gamma heropenen Greet en Peter Wille hun vernieuwde zaak in het voorjaar van 2005. Ondertussen genoot Greet, naast haar opleiding Office Management de nodige aanvullende opleidingen  (Edelsteenkunde bij Acam te Antwerpen en de Juwelierscursus afdeling Goud in het Stedelijk Centrum voor Volwassenenonderwijs Antwerpen).
 

Het accent ligt op juweelontwerp en een mooi aanbod van zowel  het commerciële- als het iets specialere juweel, kortom een selectie waar goed over nagedacht is en waar elk budget zijn gading kan vinden. Ook het uurwerken gamma biedt enkele trendy- en commerciële toppers met aanvullend het iets hogere Zwitserse gamma. Eind 2010 beslist Peter de zaak te verlaten en terug als goudsmid in loondienst te gaan.


Tot op heden staat Greet  paraat om elke klant persoonlijk te begeleiden bij het maken van de juiste keuze in samenwerking met een professioneel team.

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.